Σχετικά με εμάς

Και κάτι για μας…

Σας ευχαριστούμε που θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα διατροφής της Wellnex. Χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να σας ενημερώσουμε.

 

Η φιλοσοφία μας:

Υποστήριξη στην υγιεινή διατροφή και την απώλεια βάρους. Όχι πουλώντας κάποια προϊόντα διατροφής, αλλά με γνώμονα τη φιλοσοφία μας και την παγκόσμια τάση της εκπαίδευσης των καταναλωτών. Μόνο γνωρίζοντας και κατανοώντας το πρόβλημα μπορούμε να πετύχουμε με μικρά βήματα την αλλαγή των λανθασμένων συνηθειών διατροφής!

Είμαστε κοντά στους συμμετέχοντες με όλες τις γνώσεις μας και την μακροχρόνια εμπειρία μας στην αντιμετώπιση και διαχείριση του περιττού βάρους και όχι μόνο.

Η ιδέα του διατροφικού μας προγράμματος είναι απλή για αυτό και επιτυχημένη.

Στην Wellnex, συνδυάζουμε υψηλής ποιότητας γευστικά προϊόντα με ολοκληρωμένες προσωπικές συμβουλές. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας και μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε και οι δύο επιτυχημένοι!

 

Η ιστορία μας:

18 χρόνια στην υπηρεσία της υγιεινής διατροφής.

Για εμάς, η ποιότητα της προσφοράς μας ήταν από την αρχή εξαιρετικά σημαντική. Γι΄ αυτό το “Πρόγραμμα Διατροφής Wellnex» έχει αναπτυχθεί από γιατρούς, ψυχολόγους και διατροφολόγους.

Η ιδέα μας δεν είναι μόνο η απώλεια βάρους, αλλά η σωστή διαχείριση της σύστασης του σώματος:

  • απώλεια περιττού λίπους,
  • αύξηση της μυϊκής μάζας,
  • εξισορρόπηση των υγρών του σώματος,
  • θετικές αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες,
  • συνειδητοποίηση του τι σημαίνει να νιώθουμε καλά με σωστό βάρος,
  • … όπως και η ικανοποίηση να διαθέτουμε μια καλή φιγούρα ανάλογα με την ηλικία μας

Το πρόγραμμα διατροφής της WellnexGlobal, έχει χιλιάδες συμμετέχοντες στον Καναδά, Αμερική, Ιαπωνία, Ολλανδία, Σουηδία, Αυστρία, Ισπανία, Κύπρο, Βέλγιο και Ελβετία.

Οι «Μάρκες» ίσως είναι διαφορετικές από χώρα σε χώρα, αλλά το σύστημα και τα προϊόντα είναι τα ίδια.

  • Με την πάροδο του χρόνου, σημαντικοί τομείς της ζωής μας έχουν μετατοπιστεί στο διαδίκτυο.
    Ο ενδιαφερόμενος απαιτεί μία άμεση απάντηση. Για σας έχουμε επεκτείνει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας και στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις σας.
  • Ταυτόχρονα προσφέρουμε και προσωπικές υπηρεσίες, Ανάλυση Σύστασης Σώματος, πληροφορίες σχετικά με την διατροφή ενός ενεργού και υγιεινού τρόπου ζωής, διατροφικές συμβουλές και στους ενεργούς συμμετέχοντες μία μόνιμη υποστήριξη

 

Τα προϊόντα μας:

H υψηλή ποιότητα-υψηλής βιολογικής αξίας-ιδιαίτερα της «πολυσύνθετης πρωτεΐνης», η ποικιλία και η γεύση αποτελούν μέρος της επιτυχίας μας.

Λόγω του αυξανόμενου αριθμού συμμετεχόντων και της αυξανόμενης επιτυχίας μας προσφέρουμε στους πελάτες μας, μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, διότι οι ποικιλίες γεύσης στην απώλεια βάρους είναι σημαντική.
Σήμερα, οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι γεύσεις ροφημάτων και δύο υψηλής ποιότητας Μπαράκια.

Σας προσφέρουμε πολλές συνταγές μειωμένων θερμίδων για κάθε φάση του προγράμματος, θερμιδομετρητή και πολλά άλλα. Παρεμπιπτόντως, τα ροφήματα μας σύμφωνα με ανεξάρτητες μελέτες είναι από τα γευστικότερα προϊόντα στην αγορά.
Φυσικά, παρακολουθούμε – και μέσω της Ανάλυσης Σύστασης Σώματος – την αποτελεσματικότητα του προγράμματος μας.

 

Η συνταγή μας για την επιτυχία:

Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά και με απόλαυση

Και για εμάς, είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε την επιτυχία των συμμετεχόντων στο πρόγραμμά μας. Η επιτυχία δεν οφείλεται μόνο στα προϊόντα μας. Φυσικά, χρειάζεστε αποτελεσματικά προϊόντα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το βάρος σας, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό: Τίποτα δεν είναι απαγορευμένο!
Μαθαίνουμε να τα απολαμβάνουμε όλα αλλά με μέτρο.

 

“Τρώμε για να ζούμε και …όχι ζούμε για να τρώμε!”

Πάνω απ’ όλα: Μαθαίνουμε να τρώμε σωστά. Μόνο τότε εξασφαλίζουμε την επιτυχημένη απώλεια βάρους μας μακροπρόθεσμα.
Από την πολύχρονη εμπειρία μας και την επαφή μας με εσάς, γνωρίζουμε ότι ο δρόμος για την σωστή διαχείριση του βάρους είναι ανηφορικός και με μικρά καθημερινά εμπόδια. Γι’αυτό διευκολύνουμε τις επιλογές σας με πολλές έτοιμες συνταγές -για όλες τις φάσεις του προγράμματος – που σας δείχνουν ποια συστατικά και ποιο μέγεθος μερίδας είναι αναγκαίο.

Μαζί μας θα μάθετε πώς να συνδυάζετε καλύτερα την διατροφική ποιότητα – με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά- με την απόλαυση και την γεύση!.

 

Η υποστήριξή μας: Πάντα εδώ για εσάς

Η εξατομικευμένη και προσωπική υποστήριξη είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Για αυτό είμαστε στη διάθεσή σας με πολλούς τρόπους – άμεσα τηλεφωνικά, μέσω e-mail, Facebook ή Instagram. Απαντούμε στις ερωτήσεις σας με φιλικό, γρήγορο και έμπειρο τρόπο.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς προσωπικά: Σας ακούμε, αναζητώντας πάντα την καλύτερη λύση και αντιμετωπίζουμε τις ανησυχίες σας ανά πάσα στιγμή και εμπιστευτικά.
Έχουμε υψηλές απαιτήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών όσο και στα προϊόντα μας.

Η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Καλώς ορίσατε στην Wellnex.